Jag kan inte sova något mer, allting går upp för mig när solen går ner

 
 
Your voice is all I hear somehow
calling out winter
Your voice is the splinter inside me
while I wait
 
 
Går med huvudet böjt och händerna i fickorna, i tystnad. Tillbringar mycket tid i tystnad, orden räcker liksom inte till längre. Inte ens musiken fyller hålet i mitt bröst. Jag går åtskilliga kilometer i nergångna converse, går utan någonting att gå mot. Ser att hösten har svalt det sista av sommaren, löven har ändrat färg och vinden biter. Det enda jag känner är en saknad av det förgångna och en längtan efter snö.
 
 

The future was our skin and now we don't dream anymore

 
 
Love is all, from what I've heard
but my heart's learned to kill
Oh, mine has learned to kill
 
 
 

Världens bästa superkatt ligger platt som en pannkaka bredvid mig. Säger till henne att allting kommer att bli bra, snart. Jag vet dock inte om det är henne eller mig själv jag försöker övertala.
 
Snälla låt mig bara få sova.
 
 
 
 

It takes more than a heartbeat to get me

 
 
Kom inte hit om du vill bli buren
du ser väl att jag är tung nog som det är?
Jag är en sån som gärna vill bestämma
förr fick jag aldrig det
 

Livsångesten ikväll är inte att leka med. En termin kvar, sen börjar en ny era av livet. En ny tid, som antagligen innebär flytt och jobb... förändring. Vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte vart jag hör hemma. Vet inte ens vad jag vill göra. Eller jo, det vet jag. Det enda som är osäkert är om jag klarar av det. Undrar när dagen kommer, då jag tror på mig själv och min egen förmåga. 

She's a rainbow


Klockan är ca 06.10 och jag är på väg hem från den här helgens verklighetsflykt i Göteborg. Om fyra timmar är jag tillbaka i vardagen och jag känner att jag inte riktigt orkar. Gråten sitter i halsen. Jag är så fruktansvärt trött och slutkörd. Försöker intala mig själv att det bara är en termin kvar, försöker peppa mig själv.

Helgen har i alla fall varit fin. Har fått träffa fina människor, träffat finaste tantkatten, tittat på kareokee och varit på universeum. Jag är ytterst tacksam för de här dagarna.


RSS 2.0