You said don't lie so I made the truth

 
 
See I left my mothers heart
see I left my fathers home
and I fell into a well of hope
I'm carrying my heart bit it's made of stone
 

Rastlösheten ligger och kryper in under min hud, precis som vanligt. Sover knappt, äter dåligt, humöret tryter och huvudet är kaos. Är helt ofattbart att min kropp ens orkar känna sig rastlös. Måste bygga upp mig själv igen, psykiskt och fysiskt. Börja träna, hitta styrkan igen. 

With the birds I'll share this lonely view

 
 
Oh make my days a breeze
and take away my self destruction
It's bitter baby, and it's very sweet
I'm on a roller coaster, but I'm on my feet
 
 
 

Somnar till, vaknar upp med panik i kroppen. Du är ensam nu, Nina. Det finns ingen som håller dig om ryggen. Dags att lära sig att klara sig på egen hand. Ta ansvar för dig själv.
Men när jag tänker efter, så har jag varit ensam de senaste åren och har uppenbarligen klarat det bra. Det löser sig. Allting löser sig. Det gäller bara att radera bort de förbannade blodsugande parasiterna som förstör mitt liv. Panik blir till ilska. Ilska är bra, det ger energi. Energi innebär förändring. Raderar telefonnummer och bilder, bränner upp minnen. Aldrig mer.
 
En lång arbetsvecka är slut, en dag ledig imorgon, sen jobb igen. Jag tycker om det, det är skönt att ha någon form av struktur i livet. Plus att det leder till pengar, som ska spenderas på fina saker. Saker som jag inte kunnat göra på grund av att någon alltid har hållit mig tillbaka.
Ledig tid spenderas med de finaste av vänner och te, med superkatten och serier, med kvällspromenader och musik. Fina grejer det! Jag försöker lära mig att bara leva och andas. Det tar tid, men den inre styrkan byggs upp. 
 
Att en person kan suga ur en så förbannat mycket energi under så lång tid och få komma undan med det så lindrigt är ganska underligt. Antar att felet ligger i mig själv, att jag tillåtit det under en längre tid. Men som sagt, det är över nu. Finito. 
 


 

Because I'm only a crack in this castle of glass

 
 
Bring me home in a blinding dream
through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
and show me how to be whole again
 
 
 

En ständig känsla av oro kryper i min kropp, huvudet spelar mig spratt och slutar aldrig snurra. Jag har musik i öronen och går, långt och länge, för att kunna hålla mig själv i balans. Är medveten om vad som måste göras, vet om att jag måste ringa och tjata om att få hjälp. Det går emot alla mina principer, men det har gått för långt nu. Börjar bli rädd för mig själv igen. Får inte tappa fotfästet, igen. 
 
En 60-timmars arbetsvecka börjar lida mot sitt slut, har ett 12 timmars pass imorgon kvar. Det börjar kännas rejält, mitt huvud hänger inte riktigt med och känns mest som en hög med mos. Måste anstränga mig för att inte fucka upp allt. 

The picture tells a story, this life has many shades

 
 
Have you ever seen a dead man die
and walk across this street of mine
And have you ever seen a young kid high
praying on his soul to fly
 
 
 
Befinner mig någonstans mellan ångest och likgiltighet. Hjärnan spinner på högvarv, tankar som får det att kännas som om att huvudet ska sprängas i miljontals bitar. Söker efter lugn och trygghet i allt, men det jag finner rinner enbart ur händerna på mig. Vill inte falla tillbaks i gamla olater, vill inte bli den jag varit. Det enda jag vill är att få känna trygghet igen. I någonting. I någon. Självhatet blir intensivt när jag känner att jag är villig att släppa någon nära igen. Vill inte vara sårbar.
Det är dags för mig att sluta drömma om det onåbara.
 
Förövrigt så flyter dagarna på, jobbar mestadels de närmsta veckorna, vilket är ganska skönt. Det gör det lättare att kontrollera både känslor och tankar. Sen att en har världens finaste brukare som får mig att skratta, vare sig jag vill det eller ej, det är underbart! All ledig tid spenderas på att färdigställa examensarbetet, eller ja, all ledig tid BORDE spenderas på det. Istället blir det att jag gräver ner mig i serier och böcker. Nå ja, en kan ju inte få allt här i världen. Vissa tilldelades självdiciplin och intelligens, jag tilldelades koncentrationssvårigheter och lathet. Visst är världen rättvis och underbar!?
 
 
 
 
Jag är inte den hon vill ha.
Ändå håller hon mitt hjärta i ett järngrepp och stryker mig medhårs. 
 
 
 
 
 
 

Vi är en del av av samma låga, vi är svar på samma fråga

 
 
Osäkerhet inför vart gränsen mellan sömn och att vara vaken infinner sig allt mer ofta. Tröttheten tar överhand och styr mig med ett järngrepp. Orkar inte ens kämpa emot, vet inte ens om det längre är värt det. Istället följer jag bara med. 

Stänger av allt annat än ditt adrenalin, stänger in allt annat för att palla ditt liv

 
 
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
 
 

Orden fastnar halvvägs och jag vet inte hur jag bär mig åt, men på något sätt försätter jag alltid mig själv i situationer som jag inte kan hantera. Jag sover knappt, jag känner mig konstant arg och frustrerad över allting... Jag känner igen alla tecken, men jag vill inte ens erkänna för mig själv vad det är som händer. Väntar fortfarande på att allting mirakulöst ska vända igen. 

I already forgot everything you said

 
 
When you think of all the things that I said to you
They wouldn't cut to the bone if they weren't true
You can keep em locked away inside your head
But I already forgot everything you said


 
Jag äter avokado och dricker citronvatten. Superkatten ligger tätt intill mig nu, efter att ha varit ett par dagar ifrån varandra. Det är antagligen enbart en inbillad trygghet det här, men det gör mig ingenting. Det är lugnande.
Kvällen igår innebar lite för mycket alkohol, men mycket skratt och mys med klassen. Har blivit ännu mer myggbiten och har badat i havet för första gången på två år. Dessvärre kastades jag tillbaka till verkligheten idag ännu en gång pga diverse samtal, diskussioner och sms. Ångest över studier. Ångest över pengar. Ångest över livssituationen.
 
 
Men det är väl kanske det som kallas lagen om livets jävlighet.
 
 
 
Now you can ease your heart
you can ease your mind
You can save your thoughts for another time  
 
 
 
 

Sanna mina ord, jag ska viga hela livet till att nå såna som dig

Tillbringade två dygn i Skåne, innan jag gav upp. Måste vara någon form av personligt rekord. Sitter nu på ett tåg tillbaka till min stad i öster, ska tillbringa ännu en kväll i fina vänners sällskap. Hoppas på att det ger mig orken tillbaka igen.


I swore I'd never ever do it again, til' this day

 
 
Tillbringade kvällen på en halvö med pizza och finsällskap. Ligga på en filt, bli biten av ca en miljon mygg, men ändå fortfarande bara njuta av den andres sällskap. Det är fina grejer det.
Sen att verkligheten står och stampar utanför dörren är en annan sak. Imorgon bär det av till sydligare breddgrader igen, vilket innebär ångest i sig. Försöker tänka på att jag ska träffa fina människor, mina fina brödrar och kramas. Försöker tänka att jag snart är tillbaka igen. Snart.

Alltid en orkan i hälarna, aldrig kunnat stanna någonstans

 
 
När de dunkade mitt huvud i stengolvet
kändes det bara riktigt på nåt sätt
Jag hörde någon säga där inne
'Du kommer inte stanna här länge'
 
 
 
 
 
 
Du har lärt mig stå, lärt mig gå och lärt mig lite till. Jag har mycket att vara tacksam över och älska dig för. Men du har även dragit undan mattan för min fötter, låtit mig falla med ansiktet ner i marken och lämnat mig där. Så jag antar att vi är kvitt nu.
 
 
 
 

RSS 2.0